About C like Celebrate

Hoi!

Super leuk dat je een kijkje neemt op www.clikecelebrate.nl!

Ik zal mezelf eerst maar eens even voorstellen: Hoi ik ben Chiara! Ik ben dol op bloggen, foto’s maken en zingen, oh ja en ik ben een klein beetje verslaafd aan Disneyfilms en Netflix.

C like Celebrate is een blog waar je elke donderdag, vrijdag en zondag een nieuw artikel voor jonge meiden kan vinden. De pijlers voor deze blog zijn vooral lifestyle, fun en mindstyle. Deze pijlers zijn wel zeer breed dus het is niet de bedoeling dat dit al te strikt wordt gevolgd.

C like Celebrate is ooit opgericht onder de naam Musicalmeid via het platform Blogger. In 2015 is de overstap gemaakt naar C like Celebrate en in 2017 is de overstap van Blogger naar WordPress gemaakt. Al deze stappen vond ik wel een dingetje, maar achteraf was ik er wel altijd heel blij mee.

 

Ik wil je heel erg bedanken voor je interesse in C like Celebrate.

 

Enjoy!