Welkom

 

Hoi hoi,

 

Daar ben je dan, op de homepage van mijn nieuwe site. Hoe vind je het?

Ikzelf vind het mega eng, ik ben super trots op wat het is geworden, maar ik vind het toch wel heel spannend om dit aan de rest van de wereld te showen. Dat is normaal, toch? Iets waar je hard je best op hebt gedaan, maar je voor het eerst doet is toch ook eng om te laten zien?

 

Ik blogde altijd via het platform Blogger, waar ik met heel veel plezier en goede hulp mijn eerste stapjes in de blogwereld heb gezet. Ik vond het nu tijd om verder te gaan naar een eigen hosting en een zelfontworpen site. Dat is nu ook precies wat ik heb gedaan. Ik host via Antagonist en ik werk via WordPress. Mijn thema is ook een thema dat uit WordPress komt, maar wat ik zelf heb aangepast.

 

De meeste artikels van Blogger zijn overgezet naar WordPress en ik ben nog bezig om direct door te linken. In ieder geval staat de site en doet ‘ie het. Daar ben ik al heel blij mee.

 

Ik ben zelf ook heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden, dus welkom op de vernieuwde website van C like Celebrate. Verder gaat er niet heel veel veranderen qua artikels e.d. op dit blog.

Ik wil alleen maar zeggen, kijk maar even rond. Ik ben blij en hopelijk jullie ook.

 

Ik wil GRLMAG en YouTube bedanken voor het helpen van het maken van de site.

 

Kijk lekker rond en heb je vragen? Stel ze.

 

Tot snel!

 

Chiara