Maf Jongeren speelt: De familie A

Hallo lieve mensen,

Zoals sommigen misschien weten (of niet) zit ik op een vooropleiding musical. Namelijk de Musicallfactory – Jongeren (Factorium) (MAF) in Tilburg. Elk jaar speelt de MAF-Jongeren een te gekke mega fantastische gave voorstelling. Aangezien ik dit jaar ook op de MAF zit, mag ik ook deel uitmaken van deze voorstelling. Dit jaar spelen we namelijk…….. DE FAMILIE A!

Familie A. is een spannend, zinderende en humoristische musicaltheatervoorstelling waarin 41 talentvolle jongeren, begeleid door een live-band, voor overtuiging laten zien wat hun passie is. Bereid je maar alvast voor op een huiveringwekkend sterk staaltje spanning en een flinke dosis
humor. Dit jaar laten de jongeren je kennismaken met de gekke familie A. Een nogal apart gezin met macabere gewoontes. Eén van de kinderen (Destiny) is smoorverliefd op de ‘normale’ jongen Lucas Berendsen. Wanneer de familie Berendsen kennis wil maken met de familie A. raakt de familie in paniek. Want hoe moet zo’n rare familie als de Familie A. normale gasten ontvangen. De gehele familie A. (inclusief voorvaderen) proberen er alles aan te doen om deze kennismaking zo ‘ normaal’ mogelijk te laten verlopen. Maar, hoe definieer je precies normaal? Wat volgt is een avond vol vreemde praktijken, duistere krachten en ontroerende liefdes.

Vertaling: Lore Dobbelaere
Regie: Geertje Hochstenbach
Choreografie: Veronique van Iersel
Zang: Sofie Dirkx
Correpetitor en bandleider: Marnix Wetzer

Wanneer: zaterdag 1 juli 20:00 uur en zondag 2 juli 13:30 en 16:15 uur
Waar: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a te Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)
Wat: Familie A. door de MAF-Jongeren
Wie: Voor iedereen
Hoe: €13,50 via Factorium