Met deze tips krijg jij een huidje à la Emma Watson en andere celebs

Hoi allemaal,

Emma Watson speelt de laatste tijd natuurlijk de sterren van de hemel in Beauty and the Beast, waar ze de rol van de prachtige Belle speelt. Dat doet ze natuurlijk niet voor niets, ze is in het echt natuurlijk ook een Beauty met een prachtig huidje. Ze is echter niet de enige celeb, veel celebs zijn gezegend met zo’n mooie huid. Maar wat zij kunnen, dat kunnen wij toch ook? Met deze tips kom je in elk geval in de buurt van een gave huid.

1. Elke dag schrobben

Nou ja, schrobben is misschien niet helemaal het goede woord, maar de celebs maken wel elke dag hun gezicht schoon. Dit doen ze met een tonic en/of een milk. Deze tonic of milk hoeft helemaal niet duur te zijn, zo kan je al een tonic of milk kopen bij HEMA of Kruidvat. Zelf raad ik de producten van The Body Shop erg aan. Ze zijn niet al te duur en doen prima wat ze moeten doen. Zelf gebruik ik het liefst de variant met tea three oil, maar je moet natuurlijk kijken welke het beste past bij jouw huid en wensen.

2. Mint voor vollere lippen

Wil je wat vollere lippen? Doe een paar druppeltjes pepermuntolie in je lipglos/liquid lipstick. De mint stimuleert de doorbloeding en dit zorgt voor een roze kleur en vollere lippen!

3. Weg lijntjes

Een banaan is natuurlijk rijk aan calcium en dat is hartstikke goed voor je. Maar wist je ook dat de binnenkant van een rijpe bananenschil hartstikke goed is om lijntjes te doen vervagen? Wrijf met de binnenkant van de bananenschil over je lijntjes heen en ze zullen langzaam verdwijnen.

4. Zeg vaarwel tegen wallen

Je kent het wel, je wordt ’s ochtends wakker en je hebt me toch een partijtje wallen onder je ogen. Niet heel fijn. Je kan dit voorkomen door ’s nachts wat hoger te liggen, dus pak je extra kussens er maar lekker blij en ga lekker hoog liggen. De volgende ochtend nog steeds wallen? Maak een washandje koud door het nat te maken met koud water en duw dit (VOORZICHTIG) 10 seconden op je ogen. Door de kou, zullen je wallen minder worden.

5.  Is de nood echt nabij?

Als de nood echt nabij is en je je in een dramasituatie verkeerd, bedenk dan dat je niet de enige bent. Iedereen heeft wel eens een slechte dag, zelfs Emma Watson! Voel je je toch onzeker door bijvoorbeeld je doffe huid? Highlighter is je beste vriend! Benadruk je jukbeenderen en laat je ogen meer spreken door wat highlighter in je binnenste ooghoek aan te brengen, Voila probleem (soort van) opgelost.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips gehad hebben en je nu een stralend gezichtje hebt! Zo niet, wees niet bang! Niets kan tegen een leuke lach op, hoe mooi je huidje ook is.

Tot snel!