Lookbook: NAKD

Nu de zomer eraan komt, is het tijd om de nieuwe trends te laten zien. Ik heb de eer om een aantal dingen van NAKD aan jullie te laten zien.

 

NAKD is een bedrijf waar ik door mijn instagram af en toe eens mag samenwerken. Zie hier wat outfits om inspiratie op te doen voor aanstaande zomer. Ik ben voor een vrij preppy style gegaan. Dat is de style die het beste bij me past. Wat ik fijn vind aan NAKD is dat ze vrij veel verschillende stylen hebben. Zo hebben ze nu een Looney Tunes collectie, maar ook een Vintage garden collectie. Heel wisselend en voor ieder dus wat wils. En ze verschepen climate compensated. Daar sta ik als klein beetje duurzaamheidsfreak natuurlijk wel erg achter.

 

Wanneer ik (en dat is zelden #vintagemeid) nieuwe kleding koop, is het eigenlijk bijna altijd NAKD. Dat heeft een reden. Ik voel me fijn in de kleding, ik weet dat de kwaliteit goed is en de verscheping is climate compensated. Daarnaast hebben ze ook een categorie speciaal met duurzamere producten, daar zal je me zeker vinden.